Program livrari intre orele 12:00-21:00 de Luni pana Duminica. *Orezul este inclus gratuit la Main course.

Termeni și condiții

I. DISPOZITII GENERALE

Site-ul kunchai.ro apartine Romasia Distribution SRL , persoana juridica romana, cu sediul in București, Str Copilului, nr 6-12 , Sector 1, inregistrată la Oficiul Registrului Comertului BUCUREȘTI cu numar de ordine J40 /6596 /2012, CUI: RO30291580.


Informatiile conținute in acest site sunt protejate de reglementarile romanesti si/sau internationale.

Prezentii termeni si conditii (denumiti in continuare „T&C” „Termenii si conditiile”) se refera la site-ul kunchai.ro si se adreseaza, sunt aplicabile si sunt obligatorii oricarei persoane (denumita in continuare si „utilizatorul” sau „cumparatorul” sau „clientul”) care acceseaza acest site.


Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de accesare si/sau folosire, si/sau prin exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau prin achizitionarea oricaror bunuri, dumneavoastra (utilizatorul) sunteti de acord cu si acceptati sa fiti legati de si sa vi se aplice toti termenii si conditiile prezentati in/pe acest site, care au valoare contractuala si se vor aplica ca si un contract intre dumneavoastra (utilizatorul) si Romasia Distribution SRL. Daca nu sunteti de acord cu, daca nu doriti sa respectati in totalitate, daca nu intelegeti sau daca nu doriti sa fiti tinut(i) de termenii si conditiile prezentati in/pe acest site, va rugam sa nu utilizati in nici un fel si in nici un mod acest site.


Prezentii termeni si conditii stabilesc termenii si conditiile de accesare si utilizare a site-ului kunchai.ro precum si termenii si conditiile generale de achizitionare a bunurilor care sunt prezentate pe site.


Din diverse motive (pentru a reflecta modificari ale legislatiei, ale practicilor noastre interne, ale website-ului sau ale tehnologiei folosite, etc), acesti T&C pot suferi modificari. De aceea, avem rugamintea sa verificati data ultimei actualizari a documentului. De asemenea, daca modificarile survenite vor fi semnificative, va vom notifica cu privire la continutul lor prin e-mail (trimis la adresa de e-mail pe care o specificati in contul dumneavoastra) sau printr-un anunt pe website - inainte ca schimbarea sa intre in vigoare. Vom considera ca le acceptati, daca veti continua sa folositi website-ul si contul de utilizator dupa data actualizarii lor. Modificarile se vor aplica doar pentru viitor; nu vor afecta comenzile deja acceptate si confirmate. Daca nu sunteti de acord cu modificarile, va rugam sa incetati folosirea website-ului.

II. CONTUL

Pentru a accesa anumite sectiuni si/sau informatii si/sau pentru a putea comanda si/sau achizitiona orice bunuri, utilizatorul trebuie sa isi creeze un cont (“contul”). Contul poate fi creat fie de client, scop in care acesta va introduce anumite date cu caracter personal, fie de catre operatorul nostru, atunci cand comanda este facuta telefonic. Pentru a afla exact ce date cu caracter personal putem colecta despre dumneavoastra, cum le folosim si cum va obtinem acordul, va rugam sa ne consultati Politica de Confidentialitate.

Utilizatorul este responsabil in exclusivitate ca toate datele furnizate la data crearii contului sa fie corecte, complete si adevarate, Romasia Distribution SRL fiind exonerata de orice raspundere in aceste cazuri.

Romasia Distribution SRL poate dezactiva un cont in care utilizatorul nu respecta in mod corespunzator orice termeni si/sau conditii. Contul de utilizator este doar pentru uzul personal si nu il puteti transfera. Nu trebuie sa autorizati sau sa permiteti oricarei alte persoane sa il foloseasca. Avem dreptul sa va suspendam/inchidem contul (inclusiv sa stergem informatiile pe care le contine) oricand avem motive sa credem ca este folosit ilegal sau contrar acestor T&C.

Daca faceti o achizitie de produse ca reprezentant al unei persoane juridice (de exemplu, companie, ONG, PFA), va fi nevoie sa ne furnizati si cateva informatii despre aceasta entitate (in plus fata de datele dumneavoastra pentru crearea contului):
• Denumire si Sediu social;
• Numar de inregistrare la Registrul Comertului sau in Registrul National ONG (dupa caz);
• CUI sau CIF;
• Banca si Contul entitatii juridice.

Cand comunicati cu noi in numele respectivei entitati juridice pe care o reprezentati, implicit declarati in mod expres ca aveti autoritatea de a actiona in numele acesteia; acordul dumneavoastra asupra acestor T&C va obliga din punct de vedere legal respectiva entitate.

Administrarea contului
Folosind setarile din contul de utilizator, puteti sa va completati informatiile, sa corectati eventuale erori ivite cu ocazia introducerii datelor si sa ne cereti sa schimbam sau sa va reamintim parola.

III. BUNURILE

Bunurile pot fi comandate si achizitionate prin adaugarea in cos, completarea formularului de comanda, selectarea metodei de plata si achitarea acestora.

In cazul in care produsele au fost adaugate in cosul de cumparaturi, fara finalizarea comenzii, acest lucru nu atrage dupa sine si nasterea in sarcina Romasia Distribution SRL a obligatiei de rezervare a acestora.

Prezentarea produselor pe website
Depunem toate eforturile pentru a prezenta cat mai corect aspectul, culoarea, caracteristicile si descrierile produselor pe website. Insa, intelegeti si acceptati faptul ca pot exista diferente minore intre produsele reale si modul in care acestea apar pe website. De exemplu, uneori, etichetarea si impachetarea produselor pe care le primiti pot diferi nesemnificativ de imaginile de pe website.

IV. PRETUL

Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxa de timbru verde, costurile de transport, de livrare sau taxele postale care vor fi suportate de utilizator.
Pretul pentru produsele comandate, TVA-ul aplicabil si alte taxe aferente (cand este cazul) sunt cele afisate pe website-ul nostru la momentul la care ne transmiteti comanda dumneavoastra. Periodic, acestea pot suferi schimbari; dar schimbarile vor afecta doar comenzile viitoare, nu si pe cele deja acceptate si confirmate.
Costurile de livrare prin curier se percep suplimentar fata de pretul produselor si sunt afisate pe website atunci cand efectuati o comanda. Acestea depind de metoda de livrare pentru care optati.
Depunem toate eforturile pentru ca pretul de pe website sa fie corect si complet. Totusi, daca am mentionat gresit pretul unui produs pe website, nu suntem obligati sa va furnizam acel produs la pretul mentionat gresit - cu conditia sa va notificam eroarea inainte de acceptarea comenzii dumneavoastra. Intr-un asemenea caz, veti putea decide daca doriti sau nu sa comandati produsul la pretul corect. Daca nu doriti, va vom restitui integral orice plata incasata deja, in cel mult 7 zile calendaristice de cand ne-ati comunicat ca nu doriti produsul la pretul corect.

Promotii, Reduceri sau Concursuri
In unele perioade – la discretia noastra – putem avea promotii la unele produse, putem organiza concursuri cu premii sau putem oferi reduceri de pret sau transport gratuit pentru comenzi ce depasesc o anumita suma stabilita de noi. La momentul respectiv, acestea vor face obiectul unor termeni si conditii sau regulamente de organizare - aditionale acestor T&C - care vor fi afisate separat pe website.

V. COMANDA

Comanda reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre 

Romasia Distribution SRL si utilizator prin care utilizatorul transmite 

Romasia Distribution SRL , prin intermediul site-ului kunchai.ro, intentia sa de a achizitiona bunuri de pe site. Prin finalizarea comenzii, utilizatorul se declara de acord ca un reprezentant al 

Romasia Distribution SRL  sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (inclusive e-mail si/sau telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.
Momentul incheierii contractului la distanta intre 

Romasia Distribution SRL si utilizator il constituie momentul primirii de catre utilizator de la 

Romasia Distribution SRL, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a bunurilor comandate sau orice moment al confirmarii, pe un suport durabil, de catre 

Romasia Distribution SRL a acceptarii comenzii facute de utilizator.
Pentru achizitionarea anumitor bunuri va fi necesar sa se incheie o conventie de achizitionare a respectivelor bunuri si/sau utilizatorul sa achite pretul bunurilor, oricare dintre aceste conditii urmand sa fie prezentate pe site, dupa caz.

Plasarea comenzii
Comanda prin intermediul website-ului presupune urmatorii pasi:
• Autentificarea in contul dumneavoastra de utilizator;
• Selectarea produselor si adaugarea lor in cosul de cumparaturi;
• Click pe butonul „Plateste” - unde apare o lista a cumparaturilor dumneavoastra, pretul si costul livrarii;
• Click pe butonul „Plateste” - unde vi se cere sa alegeti adresa de facturare si cea de livrare;
• Click pe butonul „Pasul urmator” - unde vi se cere sa alegeti metoda de plata; tot aici veti putea folosi un cod de discount si/sau un cod de "Card Cadou", in cazul in care ati intrat in posesia vreunuia, pentru a va diminua valoarea de plata;
• Transmiterea comenzii catre noi;
De asemenea, puteti plasa o comanda de produse si telefonic – oferind operatorului nostru datele necesare pentru a va deschide (in numele dumneavoastra) un cont de utilizator, inclusiv o adresa valida de e-mail prin intermediul careia sa se poata realiza acceptarea comenzii dumneavoastra si confirmarea ei.
Trebuie sa va asigurati ca detaliile comenzii dumneavoastra sau orice alte informatii pe care ni le oferiti sunt corecte. Pe parcursul procesului de comanda, inainte de a plasa comanda, puteti verifica, modifica si corecta eventuale erori ce ar putea aparea, inclusiv sa revizuiti lista produselor comandate - utilizand functia „schimba” si/sau apasand butonul „Inapoi” din browser-ul de Internet sau indicand modificarile catre operatorul nostru (in cazul comenzii prin telefon). Ne rezervam dreptul de a efectua verificari si de a va solicita date suplimentare inainte de a va accepta comanda.

Confirmarea comenzii

Dupa ce ati plasat o comanda pe website, va vom trimite un e-mail de confirmare si de acceptare a comenzii. Abia in acel moment, va exista un contract intre dumneavoastra si noi.
Dupa ce ati plasat o comanda prin telefon, va vom trimite un e-mail de confirmare cu un sumar al comenzii telefonice si acceptarea ei. Acceptarea comenzii si, respectiv, existenta unui contract intre dumneavoastra si noi este implicita si probata de inregistrarea convorbirii telefonice.
Contractul implica obligatia dumneavoastra de a ne plati produsele comandate. Va incurajam sa pastrati e-mail-ul prin care va acceptam comanda si va confirmam incheierea contractului. Daca nu inceteaza potrivit legii, contractul va dura pana la livrarea si plata integrala a tuturor produselor comandate.

Onorarea comenzii
Onorarea oricarei comenzi de catre noi e conditionata de disponibilitatea produselor comandate. Daca un produs comandat e momentan indisponibil, va vom anunta inainte de acceptarea comenzii; iar daca ne comunicati ca nu doriti sa asteptati pana devine disponibil, vom face aranjamentele necesare pentru a va restitui integral orice suma incasata deja, in termen de 7 zile calendaristice de cand ne-ati comunicat decizia dumneavoastra.

Romasia Distribution SRL va livra bunurile pentru care s-a achitat pretul acestora, la adresa de livrare indicata de utilizator, in maximum 10 zile de la data comandarii acestora sau de la data achitarii pretului acestora, in cazul in care utilizatorul a optat pentru plata online, sub conditia ca datele datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare si livrare, sunt corecte, complete si adevarate, utilizatorul fiind responsabil in exclusivitate ca toate datele furnizate sa fie corecte, complete si adevarate, 

Romasia Distribution SRL  fiind exonerata de orice raspundere in aceste cazuri. Prin finalizarea comenzii utilizatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va suporta consecintele acestor erori (ex. Intarzierea sau trimiterea gresita a comenzii, etc).

Romasia Distribution SRL apeleaza la serviciile de curierat furnizate de compania Bee Fast. In limita maxima permisa de reglementarile legale in vigoare, 

Romasia Distribution SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile la livrare datorate companiilor care asigura livrarea produselor. De asemenea, deteriorarile, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar cad in sarcina transportatorului.

VI. PLATA

Daca sunteti consumator: puteti face plata prin card bancar (procesatorul de plati online este Viva Wallet).


Daca comandati in numele si pe seama unei entitati juridice: ne rezervam dreptul sa conditionam livrarea produselor de primirea de catre Romasia Distribution SRL a pretului in avans, integral, sau un procent in avans, de 20%.


In cazul in care, (1) orice suma care ne este datorata nu este platita sau, (2) o data platita, ne este diminuata in mod nejustificat, ne rezervam dreptul de a rezolvi (inceta) contractul incheiat cu dumneavoastra, printr-o simpla notificare, pe care putem sa v-o transmitem si prin e-mail.

Tranzactiile pe website-ul nostru se efectueaza in lei. Daca alegeti sa platiti prin card bancar, este posibil ca banca care a emis cardul dumneavoastra sa perceapa comisioane suplimentare, in functie de contractul dumneavoastra cu banca emitenta a cardului. Eventualele comisioane aditionale percepute de catre banca emitenta a cardului nu sunt vizibile in momentul tranzactiei efectuate la noi pe website pentru ca nu tin de noi sau de partenerul nostru prin intermediul caruia se proceseaza platile efectuate cu cardul bancar.

Romasia Distribution SRL nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau si la platile pe care le faceti online prin intermediul website-ului nostru. Acestea sunt folosite de Viva Wallet (firma partenera pentru procesarea securizata a platilor). Va recomandam sa cititi mai multe privind acest aspect in Politica de Confidentialitate.

VII. LIVRARE

Intervalul de funcționare a bucătăriei pentru comenzi este: Luni-Duminică, de la 12:00 la 21:00.

Valoarea comenzii minime este de 99 lei.

Costul de livrare a produselor în București este:

27 lei - în Bucuresti - indiferent de valoarea comenzii

Costul de livrare a produselor în Ilfov este:

35 lei - în Chitila, Otopeni, Pipera, Voluntari - indiferent de valoarea comenzii

 

VIII. GARANTIA 

Potrivit legii, nu beneficiati de garantie in cazul produselor alimentare (alimente, suplimente alimentare, sucuri, batoane, fructe si legume, etc.);

Pentru reclamatii si service post-vanzare va rugam sa va adresati la telefon +40 722 687 343


Riscuri si dreptul de proprietate asupra bunurilor
Deveniti proprietarul produselor comandate numai dupa efectuarea integrala a platii pretului (inclusiv a costurilor de livrare). Pana la acel moment, se considera ca pastrati produsele in custodie pentru noi.
Riscul de deteriorare sau de pierdere a produselor va este transferat in momentul in care produsele va sunt livrate - dumeavoastra, sau unei persoane desemnate de catre dumeavoastra (alta decat curierul).

Continut postat de dumneavoastra
In mod obisnuit, aveti posibilitatea sa scrieti comentarii la produsele de pe website si la articolele de pe blog-ul asociat website-ului, inclusiv sa folositi trimiteri (share) si aprecieri (like) prin intermediul retelelor de socializare.
Dar, oricand va permitem incarcarea de continut pe website, trebuie sa va asigurati ca acel continut este corect, nu induce in eroare, nu incalca dispozitiile legale si/sau drepturile unor terti. De asemenea, continutul dumeavoastra nu poate fi defaimator, ofensator, vulgar, rasist, obscen, abuziv, amenintator, hartuitor, neadecvat si nu poate incalca confidentialitatea sau intimitatea altei persoane.
Ne rezervam dreptul sa suspendam, sa modificam sau sa stergem orice continut - fara notificare - daca acesta reprezinta obiectul unei plangeri, daca a fost comisa o fapta penala, daca avem motive sa credem ca incalca acesti T&C, daca astfel de masuri sunt necesare pentru a ne proteja pe noi sau pe alte persoane sau daca ni se solicita prin lege sau de catre o autoritate competenta. In acest caz, nu trebuie sa incercati sa republicati sau sa retrimiteti continutul respectiv.

IX. Informatii privind DEEE (Deseuri de echipamente electrice si electronice)

Ordonanta de urgenta nr. 5/2015 stabileste masuri pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei prin prevenirea si reducerea efectelor negative ale generarii si gestionarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), prin reducerea efectelor globale ale utilizarii resurselor si prinimbunatatirea eficientei utilizarii acestor resurse.
5.2 Pentru a contribui la o dezvoltare durabila, utilizatorii de echipamente electrice si electronice (EEE) au obligatia de a respecta urmatoarele dispozitii ale ordonantei:
• sa nu elimine DEEE impreuna cu deseurile menajere din locuinta;
• sa predea DEEE numai catre punctele si centrele de colectare special amenajate in acest scop.
Astfel, utilizatorii de EEE participa activ la valorificarea si reciclarea DEEE, contribuind la reducerea potentialelor efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoasein EEE. Incalcarea acestor dispozitii legale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice si cu amenda de la 10.000 lei la 20.000 lei pentru persoanele juridice.

X. DISPOZITII COMUNE

Romasia Distribution SRL isi rezerva dreptul de refuza si/sau a anula si/sau denunta unilateral si/sau inceta, prin anuntarea (notificarea) utilizatorului in cont si/sau pe email si/sau pe SMS, si fara indeplinirea vreunei alte formalitati prealabile si fara nici o procedura judiciara sau extrajudiciara, orice comenzi si/sau achizitionari si/sau contracte/conventii, pentru produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori, sau care, din cauza unor erori prezinta informatii si/sau preturi eronate/derizorii (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator diligent) si/sau pe care din motive independente de vointa sau controlul nu le mai poate vinde si/sau livra si/sau asigura utilizatorului, dupa caz si/sau in legatura cu care utilizatorul nu si-a indeplinit in mod corespunzator obligatiile.

Fara a afecta alte drepturi ale Romasia Distribution SRLRomasia Distribution SRL poate refuza orice Comanda efectuata de catre Cumparator, si va putea anunta (notifica) utilizatorul in cont si/sau pe email si/sau pe telefon despre acest lucru, in oricare din urmatoarele cazuri: i) neacceptarea tranzactiei de catre emitentul cardului utiizatorului; ii) esuarea / invalidarea tranzactiei online; iii) datele furnizate de utilizator sunt incomplete si/sau incorecte; iv) livrari esuate anterior catre utilizator; v) activitatea utilizatorului poate produce daune Romasia Distribution SRL sau partenerilor acesteia; vi) exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

In cazul in care utilizatorul a achitat pretul pentru oricare dintre aceste produse mentionate mai sus in cadrul prezentei sectiuni, pretul va fi returnat de catre Romasia Distribution SRL, orice alta raspundere fiind exclusa.

Dorim sa rezolvam amiabil orice neintelegere ce poate interveni intre noi si dumeavoastra privind acesti T&C. Dar daca nu putem ajunge la o rezolvare amiabila, litigiul va fi solutionat de instanta competenta din Bucuresti.
Nu putem garanta ca website-ul va functiona mereu neintrerupt sau fara erori. Avem dreptul sa suspendam website-ul pentru reparatii, mentenanta, imbunatatire sau pentru alte motive tehnice sau comerciale, fara o notificare si fara angajarea raspunderii.
Nu ne asumam raspunderea pentru neindeplinirea sau indeplinirea cu intarziere a vreunei dintre obligatiile noastre fata de dumeavoastra, daca aceasta este cauzata de circumstante ce nu tin de controlul nostru (inclusiv disfunctionalitati ale sistemelor de telecomunicatie ale tertilor).

Drepturi de autor
Romasia Distribution SRL detine drepturile de autor si/sau de folosinta asupra intregului continut (foto, text, video) prezentat pe site.
In cazul in care doriti sa raportati o eventuala incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne scrieti ioana@romasiadistribution.ro.
Folosirea in orice mod - fara acordul nostru scris si prealabil - a oricaror elemente de pe acest website (fotografii, text, elemente grafice sau video, design, layout, logo-uri, marci, software, etc.), va atrage consecintele prevazute de legislatia aplicabila.

Reclamatii
Daca aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati. Intentionam sa solutionam intern o eventuala reclamatie in termen de 10 zile (cu exceptia cazului in care legea ne impune un alt termen), urmand sa va informam cu privire la decizia luata.
De asemenea, va puteti adresa autoritatilor publice corespunzatoare.

XI. DISPOZITII DIVERSE

Accesarea si/sau utilizarea site-ului si/sau si exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau achizitionarea oricaror bunuri, nu ofera utilizatorului si nu va fi interpretata in sensul transmiterii sau conferirii vreunui drept catre utilizator cu privire la informatiile pe care le acceseaza si/sau utilizeaza.

Toate drepturile asupra site-ului si continutului acestui site (denumit in continuare „continutul”), incluzand fara limitare drepturile de autor sau marcile, sunt proprietatea 

Romasia Distribution SRL sau apartin altor proprietari de continut si prin prezentii termeni si conditii nu se acorda utilizatorului nici un drept de a utiliza vreo marca sau alt logo sau alt tip de continut, indiferent de natura acestuia, care se regaseste pe site. In consecinta este necesara obtinerea acordului 

Romasia Distribution SRL si proprietarului de continut pentru utilizarea oricarui continut. In cazul in care continutul apartine altor proprietari de continut 

Romasia Distribution SRL nu este responsabila in nici un fel si in nici un mod pentru acest continut si utilizatorul isi asuma faptul ca este posibil ca 

Romasia Distribution SRL sa nu fi facut nici o verificare cu privire la continut.

In masura maxima permisa de reglementarile legale in vigoare, 

Romasia Distribution SRL nu poate garanta ca poate asigura tot timpul si in toate cazurile confidentialitatea comunicatiilor prin intermediul acestui site; Comunicatiile prin internet nu sunt sigure si de aceea 

Romasia Distribution SRL nu isi asuma nici o culpa si nu accepta nici o responsabilitate, de nici un fel, pentru continutul, deplinatatea si exactitatea informatiilor continute in comunicare prin internet si nici pentru vreo paguba, de orice fel, cauzata de virusi. De asemenea, 

Romasia Distribution SRL nu garanteaza ca site-ul nu poate fi afectat de virusi sau de alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi si nu accepta nici o responsabilitate pentru acestea. 

Romasia Distribution SRL nu garanteaza ca informatia de pe site nu poate avea erori sau lipsuri, dar va depune toate diligentele pentru a corecta erorile sau lipsurile dupa ce 

Romasia Distribution SRL ia la cunostinta despre acestea. 

Romasia Distribution SRL nu poate garanta furnizarea neintrerupta a site-ului. 

Romasia Distribution SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise din partea 

Romasia Distribution SRL sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Informatiile incluse pe site au caracter informativ iar utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, 

Romasia Distribution SRL fiind exonerata de orice raspundere.

Informatiile continute in site nu pot fi copiate, descarcate, modificate, transferate, distribuite, republicate, reproduse sau transmise, in orice forma si/sau prin orice mijloace, total si/sau partial, fara acordul prealabil scris al 

Romasia Distribution SRL.

Romasia Distribution SRL isi rezerva dreptul, la discretia sa, sa limiteze sau sa inceteze accesul total si/sau partial la site si/sau la continutul aflat pe site, fara preaviz sau alte obligatii.

Utilizatorii pot face/trimite comentarii, review-uri, rating-uri si orice alte comunicari, sugestii, intrebari sau informatii (toate si oricare denumite in continuare si “informatiile”), daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, ofensator, jignitor, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu 

Romasia Distribution SRL, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Utilizatorii trebuie sa se asigure ca informatiile introduse de ei: i) sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate; ii) nu fac referire direct sau indirect la alte produse si/sau persone ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii; iii) nu contin materiale de natura publicitara.
Inscrierea de informatii se poate face de catre utilizatori in sectiunile corespunzatoare fiecarui tip de informatii.
In cazul in care oricare din informatii nu respecta cele anterior mentionate, 

Romasia Distribution SRL are dreptul sa le elimine fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile si, in limita permisa de reflemnetarile legale in vigoare, sa dezactiveze contul respectivului utilizator.
In momentul inregistrarii unei anumite informatii utilizatorul acorda 

Romasia Distribution SRL o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si da dreptul 

Romasia Distribution SRL de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acea informatie.

Acest site foloseste asa numitele cookies. Cookie -urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, stocate de catre browserul pe care il folositi pentru a avea o experienta mai buna de navigare pe Internet. Aceste fisere permit site-urilor web sa retina si sa pastreze informatii utile despre preferintele utilizatorului. Cookie-urile folosite de site nu solicita informatii cu caracter personal si nici nu identifica personal utilizatorii de internet. Prin setarile facute in browserul cu care navigati pe Internet, puteti permite lansarea sau blocarea cookie-urilor. Mai multe detalii se regasesc in Politica de Cookies.

Romasia Distribution SRL poate utiliza adresele de posta electronica ale utilizatorilor, obtinute cu ocazia accesarii acestui site de catre utilizatori si/sau cu ocazia crearii unui cont pe site si/sau cu ocazia achizitionarii de bunuri si/sau experiente si, in scopul efectuarii de comunicari referitoare la produse sau servicii similare care vor fi prezentate pe site. Utilizatorii au dreptul de a se opune unei asemenea utilizari, atat la obtinerea adresei de posta electronica, cat si cu ocazia fiecarui mesaj, in cazul in care clientul nu s-a opus initial.

Romasia Distribution SRL poate trimite orice comunicari si/sau notificari la adresa comunicata de utilizator sau la orice adresa de fax sau email a utilizatorului/comunicata in orice fel de utilizator.

In cazul in care anumiti termeni sau conditii devin inaplicabili aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalti termeni sau conditii, care vor continua sa ramana in vigoare si sa produca efecte juridice ca si cum termeni sau conditiile deveniti inaplicabil ar fi fost nescrisi.

Limitarile sau excluderile oricaror garantii sau raspunderi continute in prezentele termini si conditii nu afecteaza si nu prejudiciaza drepturile legale ale utilizatorului care este consumator.

Prin forta majora se intelege orice eveniment extern si/sau imprejurare externa, independente de vointa partii care invoca forta majora, cu caracter exceptional, absolut invincibil si inevitabil, absolut imprevizibil si de neinlaturat, si care, survenind dupa incheierea contractului, impiedica sau intarzie, total sau partial, indeplinirea obligatiilor izvorand din acest contract. Nu este considerat forta majora un eveniment care, fara a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligatiilor uneia dintre parti. Forta majora trebuie constatata de o autoritate competenta. Forta Majora apara de raspundere partea care o invoca, dar numai in masura si pentru perioada in care partea este impiedicata sau intarziata sa-si execute obligatia din pricina situatiei de forta majora. Fiecare parte va depune toate diligentele pentru a reduce cat mai mult posibil efectele rezultand din forta majora. Partea care invoca forta majora va comunica in scris, celeilalte parti, dovada intervenirii cazului de forta majora, in maxim 5 zile de la aparitia acestuia. Aceeasi procedura si modalitate de notificare se aplica si pentru incetarea situatiei de forta majora.

Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de accesare si/sau folosire, si/sau prin exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau experiente si/sau prin achizitionarea oricaror bunuri si/sau experiente, utilizatorul declara ca are capacitatea sa accepte si sa respecte termenii si conditiile si sa achizitioneze orice bunuri si/sau experiente.

Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de accesare si/sau folosire, si/sau prin exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau experiente si/sau prin achizitionarea oricaror bunuri si/sau experiente, utilizatorul declara ca nu este in stare de nevoie, ca are cunostintele necesare si experienta necesara pentru a intelege prezentii termeni si conditii si declara ca nu sunt indeplinite conditile pentru aplicarea leziunii.

Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de accesare si/sau folosire, si/sau prin exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau experiente si/sau prin achizitionarea oricaror bunuri si/sau experiente, utilizatorul declara ca isi asuma orice schimbari exceptionale si/sau imprevizibile ale imprejurarilor intervenite dupa incheierea prezentului contract, incluzand fara limitare orice schimbari care ar face vadit injusta obligarea uneia din parti la executarea obligatiei, precum si orice riscuri referitoare la aceste schimbari si confirma inexistenta dreptului de a solicita in instanta adaptarea sau incetarea contractului in caz de impreviziune.

Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de accesare si/sau folosire, si/sau prin exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau experiente si/sau prin achizitionarea oricaror bunuri si/sau experiente, utilizatorul este de acord cu comunicarea prin telefon si/sau email in vederea oricaror comunicari in legatura cu comanda si/sau achizitionarea oricaror produse si/sau experiente. Comunicarile electronice constituie mijloace de proba depline privind raporturile juridice dintre parti si comunicarile intre acestea.

Acordul dumeavoastra
Ati luat cunostinta si recunoasteti in mod expres ca ati citit cu atentie si acceptati acesti T&C, in special prevederile referitoare la dreptul de retragere, consecintele retragerii din contractul cu noi, raspunderea noastra si rezolvarea litigiilor si a reclamatiilor.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții clientul declară că a citit lista de ingrediente a fiecărui produs inclus în fiecare comandă plasată.